Yabedabeduuuu...Anakandaku dapat 5A dlm UPSR 2011

Syukur Alhamdulillah...Hya Allah Taala yg tahu akan debaran jantung seorang ibu apabila menantikan keputusan UPSR 2011 diumumkan tadi. Debaran yg berdetup-detap dari malam tadi kini bertukar menjadi satu perasaan yg sangat luarbiasa gembira hingga saya dan anak saya Nur Fitri mengalirkan airmata gembira tatkala cikgu Rais mengumumkan nama anak saya antara pelajar yg dijemput naik ke pentas krn memperolehi 5A dlm UPSR 2011. Of coz..saya juga tumpang glamor yg mana ibubapa/penjaga turut diminta untuk sama-sama berdiri naik pentas.

Begini rasanya perasaan yg saya nantikan. Seronok,Glamor, Best, Girang dan 1001 perasaan yg best2 yg amat sukar untuk saya luahkan dalam bentuk perkataan. Selama ini hanya tersenyum girang krn dapat membantu ramai teman-teman yg ingin memperkasakan pembelajaran anak-anak serta ekonomi rumahtangga TETAPI tahun ni LAGIIIII BEST....anak sendiri yg PROVEN! Tq SCORE A PROGRAMME!


Anak saya-Tanpa tution atau hadir kelas tambahan, hanya enjoy main Score A programme yg interaktif...proven dah....mmg berkesan!!!!

  • Tak beli buku latihan tambahan-JIMAT!
  • Takde duit pengangkutan-JIMAT!
  • Takde duit jajan/berbelanja semasa di tution-JIMAT
  • Saya kini guna PERCUMA shj-UNTUNG!
  • Anak enjoy belajar-Ni yg saya NAK!
  • Saya dapat pemantauan pembelajaran anak saya melalui sms walau dimana saya berada-Ni juga yg saya DAPT!
  • Saya terScore RM!!!!!! Toing!Toing!Toing!!!

Ini pula antara msg yg ingin saya kongsikan dengan teman2 akan keberkesanan Score A Programme. Bukan sahaja ANAK SENDIRI yg berjaya...malah...saya berjaya kongsikan haruman kembang setaman Score A Programme yg memang PROVEN BERKESAN dengan ramai insan....yezzer...Mengambil kata2 Mama Zabidah ( TOP SPONSOR Kelab Jutawan Jaya Mac2011):
HANG TUAH HANG JEBAT,
SCORE A MEMANG HEBAT!!!!
So tunggu apa lagi teman2..SUDAH TERANG LAGI BERSULUH...jom check it out...Ikhlas~WATI/013-3477184,

Pengikut

DISCLAIMER

Hakcipta Terpelihara © 2009 karyapintar.blogspot.com
Disclaimer: Ini adalah laman blog sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada ADMIN http://karyapintar.blogspot.com
Website rasmi syarikat di www.kenshido.com dan www.scorea.com