RENUNGAN:

"Kebanyakan Orang Kaya Di Dunia Ini Bukanlah Kerana Mereka Mempunyai Pendidikan Yang Tinggi, Tetapi Kerana Mereka Bijak Merebut Peluang. Mereka Bukan Manusia Luar Biasa, Mereka Cuma Lebih Dulu Merebut Peluang Dari Kita... Menjadi Kaya Adalah Hak Semulajadi Semua Insan Dan Anda Cuma Perlu Tahu Bagaimana Untuk Menuntutnya"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wherever you go, whoever you meet, and whatever you do, give love and appreciation, because that is your true nature. How do you know it is your true nature? You feel so good when you are giving it! 
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Teman-teman...
Jika apa yang anda lakukan sekarang memungkinkan anda mencapai impian anda, teruskanlah, tetapi Jika tidak, ayuh SAMBUTlah PELUANG yang HEBAT ini! Kepada yang dah menyambutnya - FOLLOW THE SYSTEM. Kita dah jumpa LUBUK EMAS dah ni! Gali, Gali, Gali dengan TEKNIK YANG BETUL!

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I am responsible for my success. No one else. So do it! Success is guaranteed to those who want it badly enough

Pengikut

DISCLAIMER

Hakcipta Terpelihara © 2009 karyapintar.blogspot.com
Disclaimer: Ini adalah laman blog sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada ADMIN http://karyapintar.blogspot.com
Website rasmi syarikat di www.kenshido.com dan www.scorea.com