S.A.M.A: SCORE A MILLIONAIRE ACADEMY

Terima kasih Allah, Tq Allah...saya bersyukur ke rahmatNya krn KARYAPINTAR sekali lg menyinarkan sportlightnya...Kami dah buktikan..ayuh jangan lengah lagi, jangan tunggu lagi...CHECK IT OUT dulu...

TAK KENAL MAKA TAK CINTA,
DAH KENAL TERGILA-GILA,
TIDUR MALAM MIMPI SCORE A AJER,
DOK KESAL NAPER LAMER BARU BERJUMPA....

HEBAT..Yabedabeduuuuuu...

Melalui pendidikan kami telah perolehi 8 PELUANG:
PELUANG 1:Untuk Kegunaan  sendiri ajer dgn harga ciput tetapi produk KUALITI TINGGI (Anak, Cucu, Adik, Anak Saudara belajar dengan enjoy dan interaktif).


PELUANG 2:Untuk pakai secara PERCUMA.


PELUANG 3:Meningkatkan ekonomi keluarga dengan SUPERB.


PELUANG 4:Mensifarkan HUTANG tanpa guna GAJI/SIMPANAN. Kepada orang ramai diluar sana yang mempunyai MASALAH KEWANGAN, rebutlah peluang yg sangat hebat ini. 


PELUANG 5:TAMBAH SIMPANAN (ASB/ASN/Bank) dgn sistem mudah & jemaah yg sgt2 komited


PELUANG 6:Memiliki ASET dan KUMPUL HARTA dalam masa kurang 12 bulan


PELUANG 7:Tip guna kad kredit buat DUIT+ UNTUNG berganda


PELUANG 8:Bayar semula PINJAMAN sewaktu  belajar di kolej/IPTA/IPTS. Teknik yg MUDAH, EFEKTIF dan TERBUKTI berkesan membantu RAMAI graduan muda/lepasan kolej/IPTA/IPTS merangkul pendapatan lumayan ketika rakan-rakan sebaya masih berlegar mencari  pekerjaan.

Pengikut

DISCLAIMER

Hakcipta Terpelihara © 2009 karyapintar.blogspot.com
Disclaimer: Ini adalah laman blog sokongan untuk tujuan PROMOSI sahaja. Tiada kaitan dengan laman web syarikat yang disertai. Contoh pendapatan adalah simulasi sahaja. Pendapatan sebenar bergantung kepada usaha setiap peserta. Kami tidak menjamin sebarang pendapatan TETAP. Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada ADMIN http://karyapintar.blogspot.com
Website rasmi syarikat di www.kenshido.com dan www.scorea.com